Tjänster

Vi erbjuder bygg- och inredningstjänster i hela Storstockholm. Hos oss kan du få hjälp med renoveringar, inredning och anpassningar, skötsel och innehåll. Vare sig du vill renovera ditt badrum eller bygga om ditt hus är vi rätt leverantör.

RENOVERINGAR
Kök, badrum, golv, väggar, el, och tak. Vi utför renoveringar av många olika slag. När du vill renovera ditt hus, din lägenhet, fritidshus eller ditt kontor kan vår kår av hantverkare hjälpa dig på ett snabbt och effektivt sätt. Flera av oss är specialinriktade på färg och form och kan ge tips och råd på vägen.

SKÖTSEL & UNDERHÅLL
Under våra 20 år i branschen har vi hjälpt många fastighetsägare med skötsel & underhåll. Det kan gälla kortare inhopp eller återkommande uppdrag. Många gånger kommer vi till exempel in och renoverar upp lägenheter eller står för allmän renovering av olika slag.

INREDNING & ANPASSNINGAR
Kanske vill ni flytta ett dörrhål eller byta plats på köket. Vi erbjuder helhetslösningar när vill göra specifika anpassningar. Vi har lång erfarenhet av att bevara gammal stil i hus och lägenheter och kan specialtillverka dörrar, fönster m.m.

Anlita oss

När du är intresserad av att anlita oss för renoveringar, ombyggnationer, underhåll m.m. är du välkommen att kontakta vår projektledare Kjell Jansson för en offert. Vi ger dig en tydlig prisbild där du får veta vad som ingår. Vi är också noga med att lägga upp en tydlig tidsplan tillsammans med våra kunder. Du får en personlig kontakt hos oss och får veta vilka av våra kvalificerade hantverkare som kommer till dig.

ROT-avdrag för privatpersoner

Renovera till halva kostnaden. Som privatperson har du möjlighet att utnyttja ROT-avdraget. Du har möjlighet att få en skattereduktion på 50 % av arbetskostnaden upp till 100 000 kronor per år.
Vi drar av halva arbetskostnaden på fakturan när du önskar använda dig av avdraget. Tänk på att du behöver ha tillräckligt med skatt för att kunna få avdrag för ROT-arbete.